Соломка з м'яса індички + журавлина — це натуральні гіпоалергенні ласощі, джерело легкозасвоюваних протеїнів. Виготовлено з відбірного м'яса індички методом інфрачервоної сушки, що дозволяє зберегти максимум корисних властивостей. Завдяки додаванню в'яленої журавлини, ласощі допомагають підтримці здоров'я сечостатевої системи.
СКЛАД: м’ясо та м’ясні інгредієнти – 96% (з них м'ясо індички – 57%, м'ясо курки), журавлина – 3%, таурин, сіль кухонна.
ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А – 5000 МО, вітамін D3 – 500 МО, вітамін E – 55 мг.
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ на 100 г продукту: білки – 33 г, жири – 20 г, зола – 5%, клітковина – 2%.
КАЛОРІЙНІСТЬ: на 100 г – 395 кКал.